BINE AI VENIT LA TASHI

Ne place mult ceaiul și suntem exigenți cu toate detaliile care contează. Hai să savurăm împreună cel mai bun ceai din România!
mulți ani de experiență

TASHI cu PASIUNE PENTRU CEAI

Am început să iubim ceaiul în anul 2010 și de atunci nu ne-am mai văzut începându-ne ziua fără licoarea magică. În anul 2012 am înființat Tashi, pentru că ne doream ca ceaiul să devină stilul nostru de viață. De atunci și până acum ne-am sporit experiența învățând despre domeniu în profunzime, învățând tot mai multe despre ce înseamnă atenție și conștiința lucrului bine făcut. Ne mândrim cu calitatea ceaiului pe care îl facem disponibil în România, calitate greu de găsit la un loc într-o varietate atât de mare de sortimente chiar și în țara de origine a plantei, China.

Ne mândrim că am văndut cantități impresionante de ceai de specialitate într-o țară fără cultura ceaiului, atât consumatorilor, cât și ceainăriilor sau cafenelelor. Ne bucurăm că avem o relație de reciprocitate bazată pe creștere și educație cu piața noastră, că primul nostru client încă își cumpără ceai de la noi și ne angajăm să oferim mereu cel mai bun ceai care se poate găsi pe piața din Europa.